Sport
2022. január 23.

Élvezetes meccsen, hazai győzelem

Végig ott loholt az OSE nyakán a Szeged, de nem tudott fordítani.

MVM-OSE Lions – Naturtex-SZTE-Szedeák 90-83 (19-12, 24-23, 26-25, 21-23)

Oroszlány: Ihring 20/12, Mesicek 26/3, Carev 5/3, Burns 11/3, Molnár -. Cserék: Tóth 3/3, Ruják 9/9, Parrish 16/6, Garamvölgyi -.

Az első negyedben felváltva szerezték meg a vezetést a csapatok, majd a hazaiak egyre jobban kezdték elkapni a ritmust. A negyed vége előtt már nem tudott érdemben zárkózni a Szeged.

A második felvonás eleje kiegyenlítetté vált, mindkét csapat felpörgött, sok kosár esett. A végére azonban újra elkezdte leszakítani ellenfelét az Oroszlány, s ennek köszönhetően előnnyel mehettek a nagyszünetre.

Szép hazai akciókkal indult a második félidő. Ritmust váltottak a piros-feketék, sorozatban jöttek a sikeres triplák, a pontjaik közel felét hárompontosból szerezték. Kezdett szétesni a Szeged, miközben remek százalékkal céloztak az oroszlányiak, akik el is húztak, de sikerült kozmetikáznia az eredményen a szegedieknek a negyed végére.

A záró etapban elkezdtek belehibázni a csapatok, egymás után jöttek az eladott labdák. A mérkőzésnek ebben a szakaszában rettentően kiélezett volt a találkozó.

Az összkép alapján az MVM-OSE Lions végig vezetve, megérdemelten verte a Szegedet.

Forrás: BB1.hu


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek