Sport
2021. december 19.

A záró etapra elfáradt az MVM-OSE Lions

Az oroszlányi kosarasok az Alba Fehérvár gárdáját fogadták a bajnokság 12. fordulójában. A vendégek jobban bírták a negyedik negyedet, így győztesen térhettek haza.

MVM-OSE Lions - Alba Fehérvár 79-86

Oroszlány: Ihring 10, Carev 3/3, Miliszavljevics 16/12, Minchev 12/6, Burns 19/3. Cserék: Ruják 6, Tóth -, Parrish 9/3, Garamvölgyi -, Molnár 4.

Már az első támadásból megszerezte a vezetést az Alba, az OSE azonban hasonlóan kemény fellépéssel egyenlített. A későbbiekben fej-fej mellett haladtak a felek, majd a hazaiak kétszer is átvették a vezetést. A negyed hajráját, ha csak szűkösen is, de a vendégek nyerték meg.

A második negyedben sokkal jobban eloszlottak a pontok az Albánál, kezdtek is ellépni, de egy jó ütemben érkezett hazai időkérést követően visszavette a vezetést az Oroszlány. Kiegyenlített küzdelmet hozott ez a negyed, melynek végén minimális, egypontos előnnyel mehetett nagyszünetre az Alba.

A fordulás után is a kemény védekezés dominált mindkét oldalon, kezdett apránként meglépni ellenfelétől a Fehérvár, azonban az oroszlányiak 3 pontra felzárkóztak, sőt egyenlíteni is tudtak. A negyed hátralevő idejében próbált feljönni a Fehérvár, de 2 pontos hazai előnnyel fordulhattak neki az utolsó tíz percnek a csapatok.

A záró etapot jobban kezdték a fehérváriak, állandósulni látszott a 4-6 pont körüli különbség a javukra. Mindent egy lapra feltéve támadott az Oroszlány, de innen már nem engedte ki a kezéből a győzelmet az Alba Fehérvár, amely jobban bírta a negyedik negyedet.

Forrás: BB1.hu


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek