Hír
2021. december 17.

Munkatársakat keresnek

A Benedek Elek EGYMI, Óvoda, Általános Iskola és Kollégium álláshirdetést tett közzé a következő munkakörök betöltésére.

  • gyógypedagógus, SNI gyermekek ellátására

A feladatkör 2022. január 24-től gyógypedagógiai képzettséggel betölthető, teljes vagy részmunkaidős foglalkoztatással, közalkalmazotti vagy megbízásos munkaviszonnyal. Utolsó éves gyógypedagógiai hallgatók jelentkezését is várják. Védőoltás megléte kötelező.

  • gyógypedagógiai asszisztens, SNI gyermekek ellátására

A feladatkör 2022. január 03-tól betölthető gyógypedagógiai asszisztens képzettséggel, teljes vagy részmunkaidős foglalkoztatással, közalkalmazotti munkaviszonyban. Védőoltás megléte kötelező.

  • takarító

A feladatkör 2022. január 3-tól betölthető minimum 8 általános iskolai végzettséggel, határozatlan időre, közalkalmazotti munkaviszonyban. Védőoltás megléte kötelező.

Az önéletrajzokat és motivációs leveleket az iskola@benedek.oroszlany.hu email címre várják vagy postán küldhető, illetve személyesen leadható az intézmény portáján (2840 Oroszlány Eszterházy u. 102.). Érdeklődni lehet az intézmény vezetőjénél: Nagyné Batin Erika, elérhetősége 06 (34) 361-044.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek