Hír
2021. december 12.

Karácsonyi hangulat

Advent harmadik szombatjára igazi karácsonyi hangulatot varázsolt a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár Oroszlányba.

A délutáni ”Apróságok Adventje” kézműves foglalkozáson a gyerekek rénszarvas asztaldíszeket és angyalkákat készíthettek szüleikkel együtt. A foglalkoztató program két gyermekkönyvtáros közreműködésével az intézmény aulájában került megrendezésre.

Ezt követően a szabadtéri színpadon elsőként a Retro Mix formáció magyar karácsonyi slágereket adott elő a közönség nagy örömére, akik együtt énekeltek és táncoltak a fellépőkkel. Az énekegyüttes egy meglepetés sztárvendéget is hozott magával Mujahid Zoltán személyében, aki a Megasztár első szériájának döntőse volt.

A továbbiakban két táncos produkció következett. A HeMo Színi Stúdió Hegyi Mónika művészeti vezető koreográfiája alapján, 21 növendék közreműködésével a „Karácsonyi álom” című műsort adta elő, majd a Hébé Alapfokú Művészeti Iskola közel 60 táncosának adventi köszöntőjét láthatták a nézők, melyet Geisztné Gogolák Éva nívódíjas táncpedagógus állított össze.

A szombati programok sorát „Itt a tél” címmel Mészáros Tamás énekes, előadóművész karácsonyi zenés műsora zárta, melynek vendége Molnár Ágnes színésznő volt.

A rendezvény a „Köszönjük Magyarország!” program támogatásával valósult meg.

Az eseményen készült fotógalériát itt tekinthetik meg: https://oroszlany.hu/media/fototar/2021/12/11/advent-3


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek