Sport
2021. december 12.

Fontos győzelem

Küzdelmes meccsen, végig vezetve nyert az MVM-OSE Lions hazai pályán a tabella hetedik helyén álló Pécs ellen a bajnokság 11. fordulójában.

MVM-OSE Lions - Pécsi VSK-VEOLIA 73-61 (20-10, 18-17, 16-18, 19-16)

Oroszlány: Tóth 5/3, Ihring 15/3, Miliszavljevics 6/6, Minchev 9/3, Burns 13. Cserék: Ruják 3/3, Parrish 10/6, Garamvölgyi 8, Molnár 4, Carev -.

Pécs: Illés 7/3, Bryson 5, Hőgye -, Gordon 8/6, Brkics 10. Cserék: Haynes-Jones 16/6, Meleg -, Armaghani 3, Bíró 2, Ivosev 10.

A kezdeti percekben egyik fél sem tudott ellépni érdemben a másiktól, három perc játék után kezdett előnyt kiépíteni az MVM-OSE Lions. A kezdeti jó dobóformát követően mindkét csapat visszaesett egy kicsit a befejezéseket illetően, de így sem forgott veszélyben az oroszlányiak vezetése. A negyed vége előtt 10 ponttal elhúzott az Oroszlány, ami már nem is változott ebben az etapban.

A második játékrész elején rendre kimaradtak a hazai kísérletek, ezt kihasználva pedig elkezdte lopni a távolságot a Pécs. Hiába volt azonban a kis szünet, nem sikerült változtatni a ritmuson a vendégeknek, remekül kosárlabdázva kezdett egyre jobban meglépni az Oroszlány. A nagyszünet előtt még egyszer visszajött tízen belülre a baranyai alakulat, de a félidőben a hazaiak magabiztosan vezettek.

A fordulás után akárhányszor betaláltak a pécsiek, azonnal jött rá a válasz a túloldalon, folyamatosan 9-11 pont körül volt a különbség. Így ezen a találkozón nagynak számító különbséggel várhatták a záró negyedet, melyen továbbra is jól őrizte az előnyét a házigazda csapat.

Az MVM-OSE Lions végig vezetve, megérdemelt győzelmet aratott a válogatott szünet után, így továbbra is versenyben van a legjobb nyolcba kerülésért folytatott harcban.

Forrás és fotó: BB1.hu


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek