Hír
2021. December 01.

Jó tanuló, jó sportoló díjátadó

Városunkban hosszú évek óta hagyomány a "Jó tanuló, jó sportoló" díj meghirdetése és ünnepélyes átadása.

Az idei eseményre kedden délután került sor a Krajnyik "Akác" András Sportcsarnokban, melyen az elismerésben részesülő diákokon, szüleiken, tanáraikon és edzőiken kívül részt vett Szabó Mihály alpolgármester, dr. File Beáta jegyző, Székely Antal, a Humán Bizottság elnöke és Hermann Istvánné települési képviselő is.

"Ebben az évben is sokan kiérdemeltétek ezt a szép kitüntetést, amelyet minden évben csak a legkiválóbbak kaphatnak meg. Különösen nagyra értékelem, hogy az elmúlt év nehézségei, korlátozásai, a karantén mellett is eltudtátok érni ezeket az eredményeket. Minden közösségnek kötelessége, hogy megbecsülje azokat, akik képesek élni tehetségükkel és azt munkával, tanulással is kitudják egészíteni. Ők ugyanis később a közösség példaképeivé válnak, akiket remélhetőleg minél többen követni szeretnének. A mai napon 13 fiatal oroszlányi tehetséget köszöntünk. Mellettük természetesen az intézményeket és az egyesületeket is elismerés illeti, hiszen igyekeznek a legjobb körülményeket biztosítani ahhoz, hogy a fiatalok megmutathassák tehetségüket. Továbbá a szülőkről se feledkezzünk meg, akik készek arra, hogy minél kedvezőbb hátteret biztosítsanak az eredmények eléréséhez. Kívánom, hogy ez a mai elismerés csak kezdetét jelentse a következő évek, évtizedek sikereinek!" – mondta ünnepi beszédében Szabó Mihály alpolgármester.

Az elismerések átadására a Cirill Táncstúdió növendékeinek produkciója után került sor.

A díjazottak névsora a mellékelt táblázatban olvasható!

Az eseményen készült fotók itt tekinthetők meg: https://oroszlany.hu/media/fototar/2021/11/30/jo-tanulojo-sportoloElérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek