Önkormányzat
2021. november 19.

Testületi ülés

November 18-án tartotta meg munkaterv szerinti ülését az oroszlányi képviselő-testület, melyen tíz napirendi pont került előterjesztésre.

Elsőként tájékoztató hangzott el a két ülés közötti fontosabb eseményekről, a hozott döntésekről, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, majd a 2021. évi költségvetés módosítására került sor, valamint Oroszlány város helyi autóbuszos közösségközlekedésének 2021. évi várható eredményével és 2022. évi támogatásával kapcsolatos döntéseket hoztak a képviselők.

Továbbiakban a 2021-2022. évi Kisvárosi Útprogram megvalósításával kapcsolatos döntéseket vitatták meg, majd határoztak gépbeszerzéshez szükséges többletforrásról „A biológiailag lebomló hulladék eltérítése a hulladéklerakóktól” elnevezésű, KEHOP-3.1.2-17-2018-00005 azonosítószámú projekt kapcsán.

Elfogadásra kerültek a Pons Danubii Európai Területi Társulással kapcsolatos, az önkormányzati ingatlanvagyonnal kapcsolatos, illetve a Településrendezési Tervvel kapcsolatos előterjesztések.

Utolsóként a 2022. évi belső ellenőrzési tervet fogadták el, majd a kérdések, interpellációk napirenddel zárult az ülés.

A testületi ülés teljes anyagát itt olvashatják.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek