Hír
2021. november 13.

Megünnepelték a Szociális Munka Napját

A jeles nap alkalmából fehér asztal mellett ünnepeltek az oroszlányi Önkormányzati Szociális Szolgálat dolgozói pénteken délután a Sport étteremben.

Az eseményen az intézmény munkatársain kívül részt vett Rajnai Gábor alpolgármester, dr. File Beáta jegyző, valamint Emődi Ferencné, az Oroszlányi Járási Hivatal vezetője is.

„Mindennapjainkban, a mindennapok szürkeségében és rohanásában az ünnepnapok azok, amelyek legalább egy rövid megállásra, vissza- vagy éppen előre tekintésre késztetnek bennünket. Ma, a szociális munka napján azokat ünnepeljük, akik nap, mint nap folyamatosan életben tartják szociális intézményeinket, vagyis Önöket. Segítségük sokkal több, mint munka, ez egy létforma. Szép, de ugyanakkor borzasztóan nehéz életmód. Nehéz, mert képesnek kell lenniük akár a saját gondjaik elé helyezni mások problémáját. Tisztában vagyok azzal, hogy a járványhelyzet mekkora plusz terhet jelent Önöknek, az intézményrendszernek és az ellátottaknak egyaránt. De azt is tudom és tapasztalom, hogy mekkora energiákat képes mozgósítani ez a rendkívüli helyzet. Azt kívánom mindannyiuknak, hogy tudjanak erőt és energiát meríteni egymástól, és azt legyenek képesek továbbítani embertársainknak. Hiszen segíteni jó, és ezt Önök, a szociális ágazatban dolgozók naponta átélik” – mondta köszöntő beszédében Rajnai Gábor.

Ezt követően - a közalkalmazotti jogviszonyban eltöltött évek után - jubileumi elismerések átadására került sor, melyeket Baráth Domonkos intézményvezető nyújtott át 13 dolgozó részére.

40 éves szolgálatért elismerésben részesült: Kovács Ferencné

20 éves szolgálatért elismerésben részesült: Galambos-Vankó Virág, Hankovszky-Varga Márta, Kocsis Csabáné és Rausch József Zoltánné

10 éves szolgálatért elismerésben részesült: Csomor Zsuzsanna, Fehérné Cser Mária, Kristyákné Mazán Tímea, Péter Sándorné, Preil Szilvia, Rideg Mária, Somogyi-Dombi Kinga és Szakál Éva


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek