Kék hírek
2021. október 12.

Többször visszatért a tettes

Egy oroszlányi cég telephelyére járt vissza lopni a korábban ott dolgozó férfi, aki a járművek tankolókártyáival üzemanyagot vásárolt. A rendőrök gyanúsítottként kihallgatták a helyi lakost.

A 44 éves férfi 2021. szeptember hónapban rendszeresen bement a volt oroszlányi munkahelyének telephelyére, ahol két járműből ellopta az üzemanyagkártyát. Volt olyan eset, hogy a két kártya egyszerre volt a tettesnél, de volt, hogy felváltva lopott. Az oroszlányi lakos, a lopott kártyákkal vásárolt üzemanyag egy részét saját használatra használta fel, egy részét pedig eladta. Az eladott üzemanyagot jóval a piaci ár alatt értékesítette, a kapott pénzt később elköltötte. A sértett október 8-án tett feljelentést az Oroszlányi Rendőrkapitányságon.

A járőrök adatgyűjtés során azonosították a 44 éves férfit, akit két nappal később elfogtak. Az ellenőrzés során nála megtalálták az egyik lopott üzemanyagkártyát, valamint felmerült a kábítószer-fogyasztás gyanúja is. D. Zoltánt előállították, az alkalmazott kábítószerteszt is pozitív eredményt mutatott. A gyanú szerint a tettes több mint 1 millió forintért vásárolt üzemanyagot a lopott kártyákkal. Ellene lopás bűntett és kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás.

Forrás: police.hu


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek