Hír
2021. szeptember 27.

Pályázati felhívás!

Amatőr fotópályázatot hirdet az Oroszlányi Ingatlankezelő és Hasznosító Zrt. „Az ősz színei Oroszlányban” címmel. A pályázat célja, hogy az alkotó lencséjén keresztül, egyedi látásmóddal mutassa be a város őszi szépségeit.

Pályázati feltételek:

  • 2021. szeptember 1. napjától készült fotók kerülhetnek beküldésre, pályázóként legfeljebb 5 db.
  • A pályaműveket elektronikus úton kell elküldeni az info@oihzrt.hu címre, a levélben feltüntetve a pályázó nevét, címét, telefonszámát, illetve azt, hogy mikor és mivel készült az alkotás.
  • Az alkotásoknak eredeti tartalmaknak kell lenniük. Csak saját, a pályázó által készített alkotás nevezhető. A pályázót terheli annak felelőssége, hogy a fotón esetlegesen szereplő személyek hozzájárulásukat adták a felvétel elkészítéséhez és felhasználásához.
  • Manipulált képek nem indulhatnak a pályázaton, de nem számít manipulációnak a szokásos fotográfiai korrekció (színek, tónusok, fényerő beállítása).
  • A képek legalább 3 MB méretűek legyenek, JPG formátumban. Rövidebbik oldaluk minimum 2100 pixel, a hosszabbik pedig nem haladhatja meg a 6000 pixelt, felbontásuk 300 dpi.

A beküldött képek file neveit a következőképpen nevezze el:
Kép száma_Név_Képcím /Pl: 1_Gábor Péter_őszi víztorony/

A pályázó jelentkezésével hozzájárul ahhoz, hogy alkotásait az OIH Zrt. külön engedély és fizetési kötelezettség nélkül felhasználhassa, közzétehesse.

Díjazás:
A szakemberek által kiválasztott legjobb három pályázó teljes körű családi uszodai, valamint családi Bányászati Múzeumi belépő díjazásban részesül.

Határidők:
Pályázati időszak: 2021. szeptember 1-től, 2021. október 31-ig.
Beküldési határidő: 2021. október 31. 24:00
Az eredményhirdetés 2021. november 15-ig.

A fotók felkerülnek az OIH Zrt. web- és Facebook oldalára.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek