Tánc-Zene
2021. szeptember 03.

Oroszlányban lépett fel Koncz Zsuzsa

Teltházas, fergeteges koncertet adott Koncz Zsuzsa Kossuth - és Liszt Ferenc-díjas énekesnő, érdemes művész zenekarával együtt a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár színháztermében csütörtök este. A magyar beat és popzene meghatározó egyénisége ezúttal új lemezével érkezett Oroszlányba.

"Azt remélem, hogy a régebbi és az újabb dalaim – ugyanúgy, mint eddig – összekovácsolnak bennünket, és erőt adnak a továbbiakhoz. Hiszen a dalok erejére szükségünk van, akár jó, akár rossz idők jönnek. Bízom benne, hogy sokan vannak, akik ugyanezt érzik" – mondta az előadó a színpadon.

Koncz Zsuzsa Szabadnak születtél című stúdióalbuma 2020-ban jelent meg, sorban a negyvenharmadik. Az új albummal töretlenül folytatódik az életműve, de az előző lemezhez képest csak a vele legszorosabb kapcsolatban álló szerzők írtak dalokat erre a lemezre. "Mi, akik dolgoztunk ezen az albumon – és én személy szerint különösen – egyet egészen biztosan tudatni akartunk mindenkivel, aki hallgat bennünket: SZABADNAK SZÜLETTÉL!" – hangsúlyozta Koncz Zsuzsa.

A méltán népszerű énekesnő koncertjeit mindig nagy érdeklődés övezi. Generációkon átívelő, páratlan életműve, eddigi dalai, egy gondolkodó, szerethető, közvetlen művészt mutatnak. A koncerten – újabb dalai mellett –felcsendült a már legendássá vált Ha én rózsa volnék, az Ég és föld között, a Jöjj, kedvesem és sorolhatnánk tovább a dalokat, amelyeket közönsége szeret és vár tőle.

A közel kétórás koncertet a közönség felállva, vastapssal köszönte meg.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek