Hír
2021. augusztus 23.

III. BOROSZLÁNY

A hétvégén harmadik alkalommal lett megrendezve a BOROSZLÁNY, a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár szervezésében.

A három napos program augusztus 20-án, pénteken délután vette kezdetét a szabadtéri színpadon, ahol a Cirill Táncstúdió műsora várta a városlakókat, majd ezt követően a Palmetta Zenekar rock-koncertjére került sor.

Augusztus 21-én, szombaton gyermekjátszótér várta a lurkókat a Szent Borbála téren, majd Horváth Sándor Igric "Pitypang és más csodák" című zenés, interaktív gyermekműsorát vidám mókázás követte a Vagabanda gólyalábasaival. A felnőttek számára kellemes kikapcsolódást nyújtott a világzenét játszó Bohemian Betyars, majd a Doors and More Blues koncertje.

Vasárnap, augusztus 22-én szintén a szabadtéri színpadé volt a főszerep. Elsőként a Back To Floyd (Pink Floyd tribute) , majd a Vivát Bacchus Énekegyüttes előadását hallgathatta a közönség. A kulturális programok sorát óriási érdeklődés mellett a sztárvendég Karthago együttes koncertje zárta.

A rendezvényre látogatók öt különböző borvidék borászatának itókáiból válogathattak, valamint különféle, finomabbnál finomabb hot-dogot és az illatos kürtőskalácsot is megkóstolhatták.

Az eseménysorozaton készült fotókat itt tekinthetik meg: https://oroszlany.hu/media/fototar/2021/08/22/iii-boroszlany


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek