Hír
2021. augusztus 19.

Véget ért a tábor

Az Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal 2021. június 29-től - augusztus 19-ig hirdette meg kötelezően ellátandó feladataként a nyári szünetben a dolgozó szülők gyermekeinek napközbeni felügyeletét.

A felmérést követően az intézmény két pedagógussal kötött megbízási szerződést a gyermekek felügyeletére, a József Attila és a Hunyadi Mátyás Általános Iskola pedagógiai asszisztensek bevonásával nyújtott segítséget.

A tábor helyszíne a József Attila Általános Iskola volt. A tanulók napi egyszeri étkezésben részesültek, melyet az Önkormányzati Szociális Szolgálat biztosított részükre. Az igénybevétel változó volt, 25-30 fő átlagában mozgott. Az étkeztetés és felügyelet költségét az önkormányzat biztosította, melyhez állami támogatás nem igényelhető.

A gyerekek főként kreatív foglalkozásokkal töltötték napjaikat, melynek tematikája a nyár köré épült. Minden nap jutott idő testmozgásra, sorversenyekre, rollerezésre, focira, kosárlabdázásra és játszótéri kikapcsolódásra.

A változatos programok keretében a táborozók többek között ellátogattak a Csobbanó Uszodába, a Fekete István Sportcentrumba, az Önkormányzati Tűzoltóságra. Felkeresték a Bányászati Múzeumot, ahol előadást és bemutatót is hallhattak, láthattak a nebulók, majd a végén élvezhették a kisvonattal való utazást.


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek