Hír
2021. június 19.

Évzáró a József Attila Általános Iskolában

Ünnepélyes évzáró rendezvényre került sor pénteken reggel az oroszlányi József Attila Általános Iskola udvarán.

„Kevés olyan jeles nap van egy iskola életében, amelyet azonos lelkesedéssel várnak tanárok és diákok egyaránt. A tanévzáró ünnepség biztos, hogy ezek közé tartozik. Amikor lezárunk egy időszakot, egy tanítási évet, természetesen számvetést is végzünk, felmérjük a sikereket és a kudarcokat, amelyekből minden bizonnyal volt bőven ebben az iskolában is. A bizonyítványban majd mindenki láthatja az elvégzett munka eredményét. El lehet és el is kell gondolkodni azon, hogy mindenki megtett-e mindent annak érdekében, hogy a számára lehető legjobb teljesítményt hozta-e ki magából. Eljött az ideje, hogy azok a dolgok, amelyeket tanultatok valamiképpen leülepedjenek annyira, hogy a következő tanévben ismét legyen hely az új és érdekes tananyag számára. Nyáron pihenjetek sokat, vigyázzatok magatokra és társaitokra egyaránt” – fejtette ki gondolatait Lazók Zoltán polgármester.

Gulyásné Wiszt Jolán a következő mondatokkal zárta a tanévet: „Végre itt a vakáció, amit már annyira vártatok. Akik szorgalmasan végig dolgozták az évet, azoknak könnyebb lesz mosolygósan, gondok nélkül tölteni a szünidőt. Azok számára, akik kevésbé törődtek az iskolai munkával, tanulással fog a nyár eltelni. Reméljük számukra sikeres lesz majd a pótvizsga. Kívánok minden tanulónak kellemes, tartalmas pihenést. Köszönöm a szülőknek az egész éves támogatásukat, vigyázzanak gyermekeikre, hogy szeptemberben egészségesen térhessenek vissza az iskolába. Végezetül – de nem utolsó sorban – a kollégáimnak is szeretném megköszönni az elvégzett munkájukat, helytállásukat, mely a járvány időszakában nem volt igazán könnyű feladat."

Az esemény zárásaként a kiemelkedő tanulmányi eredményt elért tanulók oklevelet és könyvjutalmat vehettek át az intézmény vezetőitől.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek