Hír
2021. június 09.

Újra elindul a nyári diákmunka program

Komárom-Esztergom megye 2021 nyarán is várja a fiatal munkavállalókat.

Megyénkben minimálisan 830 diák nyári foglalkoztatására nyílik lehetőség a július 1-től augusztus 31-ig tartó időszakban. Több területen is elhelyezkedhetnek a 16-25 év közötti fiatalok: önkormányzatoknál, azok gazdasági társaságainál, továbbá a vendéglátás, mezőgazdaság és turizmus területén, amely azért is fontos, hiszen a pandémiás helyzetben ezek az ágazatok nehéz helyzetbe kerültek. Az állami támogatás mértéke változó, a napi munkaórák számától és a választott területtől függően.

Kettős célt szolgál ez a program, ugyanis a fiatalok belekóstolhatnak a munka világába, illetve saját maguk által megkeresett jövedelemhez juthatnak, mely így értékesebb számukra. A jelentkezőket a járási hivatalok foglalkoztatási osztályain (Tatabányán, Esztergomban, Tatán, Komáromban, Kisbéren, Oroszlányban) 2021. június 9-től, folyamatosan várják.

Fontos, hogy a regisztrációra okmányaikat és diákigazolványukat vigyék magukkal az érdeklődők. Megyénkben a foglalkoztatási osztályok ügyfélfogadási időn kívül is, így hétfőtől csütörtökig naponta 8-16 óra között, illetve pénteken 8 órától 13:30-ig várják a programra jelentkező fiatalokat.

Forrás: kormanyhivatal.hu


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek