Közélet
2021. május 31.

Fergeteges gyermeknap

"Legyél Te is hős! Győzz le minden akadályt!" néven gazdag program kavalkád várta vasárnap délután a sportos gyermeknapra kilátogatókat a Szent Borbála téren és környékén.

A Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár által szervezett városi rendezvény igazi sportos, játékos kikapcsolódást kínált a gyermekek számára. Rengetek szülő, nagyszülő, sőt dédszülő hozta ki a térre csemetéjét, unokáját az önfeledt szórakozás jegyében. A kissé borongós időjárás sem szegte kedvét a nebulóknak, hogy a több mint 10 különböző akadállyal megbirkózzanak. Teljesítményükért élményjegyet gyűjthettek, melyet különböző játékokra válthattak be.

Óriási sikert aratott a 35 méter hosszú exatlon pálya, az óriáscsúszda, az euro-jumping, a játszóketrec, az ugráló várak, és nem utolsó sorban a lézerharc pálya. A nap érdekessége volt a tűzoltó és rendőrségi bemutató. A rendezvény zárásaként a Marvel Szuperhősök műsorát követhették figyelemmel a jelenlévők.

A nagy sikert aratott programnak köszönhetően a gyerekek elmondhatták magukról, hogy egy délután erejéig ők is igazi „szuperhősökké” váltak Oroszlányban.

Az eseményen készült fotók itt tekinthetők meg: https://oroszlany.hu/media/fototar/2021/05/30/gyereknap-2021


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek