Sport
2021. May 11.

Szenzációs eredmények

Hét súlyemelő indult az OVSK színeiben Zalaegerszegen, a Göcsej Kupa kiemelt és minősítő versenyen. A hét versenyzőből öten első helyezést értek el!

Szalai Lili ismét csúcsokat javított az ifjúsági 71 kg-os súlycsoportban. Négy új ifjúsági csúccsal győzött és a különdíjat is megszerezte, ami azt jelenttette, hogy a serdülőktől a felnőttekig az Ő teljesítménye volt a legkiemelkedőbb. 80 kg-ot szakított és 101 kg-ot lökött, mely két lökés és két újabb összetett csúcsot jelentett számára.

Mikhel Panka a leány korcsoportban - 64 kg-os súlycsoportban - 6 jó fogással, 90 pontos teljesítménnyel meghódította a közönséget. Dicséretes hogy a mindössze 11 éves Panka 6 jó gyakorlattal, szintén saját rekordját megjavítva állt a dobogó tetejére. 37 kg-os szakítással és 50 kg-os lökéssel lett első.

Huber Bence junior 67 kg-os súlycsoportban 192 kg-os teljesítménnyel érte el az első helyezést.

Sikos Dávid a serdülő + 96 kg-os súlycsoportban lett aranyérmes 204 kg-os teljesítménnyel. A szenzációs eredményt elért versenyzőket Bagócs János edző készítette fel.

Szintén 1. helyezést ért el Kerekes Patrik a felnőttek között, a 67 kg-os súlycsoportban. 105 kg-os szakítással és 115 kg-os lökéssel az összetettben a második helyezésért járó díjat is elnyerte. Edzője Ehrlik György.


Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek