Hír
2021. május 03.

Két oroszlányi tűzoltó részesült elismerésben

Településünk tűzoltói a több mint egy éve tartó rendkívüli helyzetben is kiválóan végezték munkájukat. Lendületüket, kitartásukat nem törte meg a járványhelyzet, többen önkéntesként is láttak el feladatokat, segítve ezzel a rászorulókat. Önzetlen magatartásuk példaértékű.

Az elmúlt időszak nehézségei ellenére stabilan, kitartóan, magabiztosan álltak ki a városlakókért, a láthatatlan veszélyben végezve a baleseti sérültek, a lakásukba szorult magatehetetlen emberek mentését, a mentők fizikai erejét meghaladó betegmozgatások segítését, valamint a tűzoltást és egyéb műszaki mentéseket.

A szakmába vetett hit, elkötelezettség nem tartható fenn hosszútávon az egyének megfelelő elismerése, példaképpé állítása nélkül, hiszen biztosak lehetünk abban, hogy mindig, minden helyzetben számíthatunk rájuk!

Az idei „Tűzoltó Nap” alkalmából a polgármesteri hivatal tanácstermében Oroszlány Város Önkormányzata nevében Lazók Zoltán polgármester elismerést adott át a munkáját kiemelkedően végző Nagy Zsolt tűzoltó rajparancsnok részére.

Az oroszlányi Tűzoltóságon szolgálatot adó lánglovagok támogatásával pedig Barassó Pétert választották meg „Az év tűzoltója” címre. Az elismerést Lazók Zoltán, a köztestület elnöke és Szabó Imre tűzoltóparancsnok adta át.

Az ünnepségen résztvevő Janky Róbert tűzoltó ezredes, a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Tatabányai Kirendeltségének vezetője, elismerését fejezte ki az Oroszlány Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság elmúlt évi munkájáért és szakmai elöljáróként gratulált az elismerésben részesülőknek.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek