Hír
2021. április 23.

Átadták az Év embere díjat

Az MVM Oroszlányi Távhőtermelő és Szolgáltató Zrt.-nél a 2020-as évben a társasági szintű Év embere díj jutalmazottja Tar Márta, raktár és anyaggazdálkodási munkatárs lett

Márta az ügyfelek kiszolgálásának hatékonyabbá tételében sokat tett a gyakorlatban. Ezen kívül sok többletfeladatot vállalva részt vett a távhőtermelő és a távhőszolgáltató cég egyesülésének zökkenőmentes gyakorlati lebonyolításában. A vállalati integráció során fellépő új raktározási, beszerzési rendszer bevezetésében, működtetésében, a távfűtésre csatlakozó új ügyfelekkel való kapcsolattartásban kiemelkedő munkát végzett. Mindeközben korábbi feladatai részeként a hozzá tartozó munkatársakkal együtt biztosították a központi telephely – a járványügyi helyzet miatt fokozott követelményeket támasztó – tisztaságát, rendjét.

A kitüntetett dolgozó önálló kreatív munkavégzésre és csapatban való gondolkodásra egyaránt alkalmas. Pozitív hozzáállása, elkötelezettsége és jó kommunikációja igazi összetartó erővé tette a munkatársak között. Munkája és személyisége zökkenőmentes kapcsolatot jelent a fizikai és az adminisztratív területen dolgozó kollégák között, mindenkivel megfelelően és hatékonyan kommunikál. Az ügyfelekkel kapcsolatos munkavégzése rendkívül megbízható. A visszajelzések alapján tevékenysége, személyisége rendkívül pozitív megítélés alá esik a cég közösségében.

Forrás: mvmtavho.hu


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek