Kék hírek
2021. április 01.

Zsákban cipelte a zsákmányt

A 26 éves férfi két járműből is lopott, a szerzett értékeket egy zsákba pakolta. A járőrök a bejelentéstől számított alig fél óra alatt elfogták a tettest, a lopott értéket nála megtalálták.

A rendőrségre 2021. március 31-én, 4 óra 9 perckor érkezett bejelentés, hogy egy ismeretlen személy Oroszlányon a járművek ajtajait nyitogatja és nála egy zsák van. A járőrök a személyleírás alapján ellenőrizték a környező utcákat és alig fél óra alatt, a Népekbarátsága úton igazoltatták a személyleírás alapján keresett személyt.

A férfi nem volt ismeretlen a rendőrök előtt, az elmúlt napokban több lopást követett el. Őt igazoltatták és átvizsgálták a nála lévő zsákot, amiben szerszámok és ruházat volt. A 26 éves helyi lakos elmondta, hogy a tárgyakat két járműből hozta el. Az elkövetőt az Oroszlányi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, ellene lopás miatt indult büntetőeljárás.

A férfit a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte, hogy a Tatabányai járási Ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására.

Forrás: police.hu


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek