Koronavírus
2021. március 04.

Folytatódik a védekezés Komárom-Esztergom megyében

Egyeztetett a Komárom-Esztergom Megyei Oltási Munkacsoport a megyénkbe érkező – eddigieknél is nagyobb számú – vakcina felhasználásáról.

Március első hetében Sinopharmmal folytatódik a hatvan év felettiek immunizálása. A Pfizerrel a háziorvosoknál zajlik embertársaink második körös vakcinázása, továbbá ők oltópontokra is irányíthatnak pácienseket. Az AstraZenecával a hatvan év alatti krónikus betegségben szenvedők is oltópontokon szerezhetik meg a koronavírussal szembeni védettséget. Érkezik a Moderna szállítmány is kedden, ezzel tovább erősödik a védekezést.

Megyénkben az alábbi helyeken működnek oltópontok: Tatán az Árpád-házi Szent Erzsébet Szakkórház és Rendelőintézetben, Tatabányán a Szent Borbála Kórházban, Esztergomban a Vaszary Kolos Kórházban, Komáromban a Selye János Kórházban, Kisbéren a Batthyány Kázmér Szakkórházban és az Oroszlányi Szakorvosi és Ápolási Intézetben.

Kérik, hogy aki megkapja háziorvosától a jelzést az oltakozásra, az pontosan érkezzen mind az oltópontra, mind a rendelőbe!

Forrás: kormanyhivatal.hu


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek