Hír
2021. január 30.

Online testületi megbeszélés

A pandémiás helyzetre való tekintettel elmaradt a nyilvános januári testületi ülés, melyet online módon, megbeszélés formájában folytatott le csütörtökön Lazók Zoltán polgármester és a 12 önkormányzati képviselő.

Az internetes fórumon 14 napirendhez kapcsolódó polgármesteri döntés tervezetét tárgyalták meg a képviselők és mindegyiket támogatták. Többek között állást foglaltak a Kisproject Alap keretében nyertes pályázatok megvalósításával kapcsolatosan, elfogadásra került a város 2021. évi ünnepi programterve és kiemelt rendezvényei, valamint a bölcsőde és az óvodák nyári nyitvatartási rendje.

Módosították az Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal Szervezeti és Működési szabályzatát, elfogadták a veszélyhelyzeti időszakban történt fontosabb eseményekről szóló tájékoztatót, valamint döntéseket hoztak a városi közétkeztetéssel kapcsolatosan.

„A helyi identitás és kohézió erősítése Oroszlányban” című pályázat megvalósítását illetően eszközbeszerzésről döntöttek, mely bruttó 5 millió forint erejéig rendezvénysátor vásárlását irányozza elő. Továbbá véleményezték az iskolai felvételi körzethatárokat, felülvizsgálták a nemzetiségi önkormányzatokkal fennálló együttműködési megállapodásokat.

Döntés született a Településrendezési Tervvel kapcsolatosan, mely a hajléktalan szálló új helyre történő elhelyezésére irányul, majd elfogadták a közétkeztetésben alkalmazandó költségekről szóló határozatot.

Végezetül támogatták az OSE Lions Sport Nonprofit Kft. 25 millió forint összegű előfinanszírozási kérelmét.

A meghozott rendeletek, határozatok a http://oroszlany.hu/onkormanyzat/veszhelyzetben-hozott-polgarmesteri-hatarozatok oldalon tekinthetők meg!


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek