Mozaik
2020. February 04.

Lakossági tájékoztató

A Központi Statisztikai Hivatal Oroszlány településen önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre, munkaerő-felmérés, a lakosság utazási szokásai valamint a háztartási költségvetési és életkörülmény adatfelvétel témaköreiben.

Az összeírási munkát a Statek Statisztikai Elemző Központ Kft. (Statek Kft.) fényképes igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik.

A kapott adatokat a Központi Statisztikai Hivatal bizalmasan kezeli, azokat más szervek, személyek részére nem szolgáltatja ki.

Amennyiben az adatszolgáltatással kapcsolatban további információra van szükség felvilágosítás kérhető hétfőtől-csütörtökig 8.00 és 16.30 között, pénteken 8.00 és 14 óra között a +36 80 200-766-os telefonszámon vagy a lakinfo@ksh.hu email címen.

Az adatgyűjtés módszertanával kapcsolatban a www.ksh.hu internetes oldalon található Adatszolgáltatóknak/Adatszolgáltatás teljesítése/Elektronikus lakossági adatgyűjtések menüpont nyújt tájékoztatást.

Az adatfelvételekből származó eredmények nélkülözhetetlenek a társadalom jellemzőinek feltérképezésében, ezért ezúton is köszönjük a lakosság támogató hozzáállását az adatszolgáltatáshoz.

KSH


Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek