Kék hírek
2019. október 21.

Az Év Polgárőre

Magasztos, méltóságteljes, az 1956-os hősök emlékéhez méltó díszünnepséget rendezett az Országos Polgárőr Szövetség október 19-én, ahol a megemlékezés mellett számos polgárőr kapott rangos elismerést.

Az Országos Rendőr-főkapitányság auditóriumában a polgárőröket Pogácsás Tibor a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára, Schmehl János bv. vezérőrnagy a BVOP országos parancsnokának biztonsági és fogvatartási helyettese, Bobák Tibor a Magyar Posta Zrt. Biztonsági Főigazgatóság Biztonsági Központjának vezetője, Szilvai József Attila a Magyar Közút Nonprofit Zrt. vezérigazgatója, dr. Polyák József Zsolt r. dandártábornok a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság főkapitánya valamint dr. Kovács Zoltán r. ezredes a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese köszöntötte.

Az Országos Polgárőr Szövetség éves, kiemelt rendezvényének számító 1956-os díszünnepség részeként a Polgárőrség legjobbjainak, polgárőröknek, polgárőr vezetőknek és a polgárőrséget támogató személyiségeknek is köszönetet mondtak azzal, hogy különböző elismerésekben, díjakban és jutalmakban részesítették őket.

Ennek keretében az „Év Polgárőre” kitüntetést vehette át Gánics József, az Oroszlány Város Polgárőr Egyesülete elnöke.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek