Hír
2019. September 08.

Oroszlányi főzősiker

Szombaton rendezték meg a felvidéki Léva városában a X. Lévai Nyári Fesztivált. A gazdag programokat felvonultató eseményre a nagy történelmi múltra visszatekintő vár udvarában került sor.

A rendezvényen tiszteletét tette többek között Lazók Zoltán Oroszlány polgármestere, Török Alfréd, a CSEMADOK lévai járási elnöke, valamint Csenger Tibor, a Nyitra Megyei Önkormányzat alelnöke is.

Az egész napos fesztivál egyik fő eseménye a nemzetközi főzőverseny volt, melyen városunkat Nagy Csaba vezetésével a Rákóczi Szövetség és az OKSZÍK közös csapata képviselte.

Kellemes illatok, ínycsiklandozó ételek várták az őszies időben kilátogató vendégeket. A délután folyamán került sor a verseny kiértékelésére, melyet négy fős zsűri bírált el. Az eredményhirdetéskor az oroszlányi csapat örülhetett a legjobban, hiszen az általuk főzött szürkemarha gulyás érte el az 1. helyezést.

„Természetesen nagyon örülünk a győzelemnek, de számunkra a lévai barátainkkal való találkozás, kapcsolattartás mindennél fontosabb. Ezt a jövőben is szeretnénk folytatni. Megtisztelő részünkre, hogy az új CSEMADOK épület ünnepélyes átadójára ismét meghívást kaptunk”- mondta Nagy Csaba.


Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek