Kék hírek
2019. július 30.

Ezt megúsztuk

Összesen két tűzesethez, két műszaki mentéshez és tíz viharkárhoz vonultak a tűzoltók a hétvégén – tájékoztatott a katasztrófavédelem. A szombati és vasárnapi vihar következtében keletkezett károk felszámolásához néhány órán belül megyeszerte több alkalommal riasztották a katasztrófavédelem hivatásos, önkormányzati és önkéntes tűzoltóit, akiknek főként kidőlt fák adtak munkát.

Személygépkocsira és villanyvezetékre dőlt egy 7 m magas akácfa Tatabányán a Szelim utcánál szombat délután. Az esethez a Tatabányai Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság hivatásos tűzoltóit riasztották, akik a fát motoros láncfűrésszel eltávolították. A személygépkocsi megrongálódott.

Több estben riasztották az esztergomi tűzoltókat viharkárok felszámolásában vasárnap. Dömös Szuha-dűlőnél egy nagy fa az útra dőlt, forgalmi akadályt képzett. A fát a tűzoltók két motoros láncfűrésszel eltávolították, az utat letakarították, megszüntették a forgalmi akadályt. Az esztergomi Irinyi János utcánál egy ház tetején megcsúszott cserepek veszélyeztették a lakókat.

Családi házra dőlt egy akácfa Pilisszentlelken, ahol az esztergomi hivatásos tűzoltók motorosfűrész és kéziszerszámok segítségével távolították el a fát. Tűzoltók vonultak az esztergomi Földműves utcához is, ahol egy szigetelt vezetékre dőlt egy nyárfa ága. Az egység létraszer és két motoros láncfűrésszel távolították el a fa ágait.


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek