Egészség
2018. április 30.

Vért adtak a motorosok is

Több mint félszáz motoros fogadta el vasárnap délelőtt Opsuszta Csaba főszervező (motoros nevén: Kawacsabi) meghívását az ötödik alkalommal megrendezett oroszlányi motoros találkozóra, aminek programjaihoz idén csatlakozott a Vöröskereszt oroszlányi szervezete az Oroszlányi Lokálpatrióták csapata és a helyi Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

Igazi nyári időben dübörögtek végig a hazai és Szlovákiából érkező vaslovagok a TESCO áruháztól a Rákóczi kultúrotthonig a baráti rendezvényre, ahol az udvaron ekkor már sült a kolbász, hiszen a támogatóknak köszönhetően hagyományosan ezzel várják a megfáradt vendégeket.

Az üdvözléseket követően aztán koradélután a Határzár együttes koncertje fokozta a hangulatot, majd motorozás, az Oroszlányi Kutyás Egyesület és az ifjúsági tűzoltók bemutatója szórakoztatta az esemény résztvevőit. Fellépett slágerek és gyermekdalokkal Pataki Ildikó, de a legnagyobb élményt a gyerekeknek a habparti hozta el.

Mindeközben a kultúrotthonban várták az önkénteseket, és nem is hiába: 43-an segítették vérükkel rászoruló embertársaik gyógyulását az ötödik motoros találkozón.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek