Intézmény
2017. December 20.

Kolesz karácsony

Huszonöt fiatal lakik jelenleg a Móra Ferenc Kollégiumban, ami otthont kínál mindazoknak, akik ellátása, segítése a szülő(k) munkabeosztása, a lakóhely iskolától való távolsága, esetleg a család szociális helyzete miatt nehézségbe ütközik.

Őket, és a meghívott szülőket, vendégeket köszöntötte elsőként kedden délután Péter Dániel tagintézmény vezető, akik között ott ült Rajnai Gábor alpolgármester, File Beáta jegyző és Emődi Ferencné, járási hivatalvezető is.

Mint elmondta, hetek óta készülődtek karácsonyi műsorukkal, amelyben rendhagyó módon jelenítették meg a kis Jézus születését. A vidám produkció görbe tükröt állított fel a kollégium életéről, nem egy alkalommal nevetésre késztetve a közönséget, amelyik vastapssal fogadta az előadást.

Az önkormányzatnak és az adományozóknak köszönhetően a szépen feldíszített fenyő alatt pedig volt bőven meglepetés, így a jövőben multifunkcionális játékasztal, társasjátékok, sőt, még egy szánkó is szolgálja majd a fiatalok szabadidejének hasznos eltöltését.


Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek