Közélet
2017. november 14.

Csak a faluban és Borbálán!

Utolsó alkalommal szállítja el ingyen idén, november 20-án (hétfőn) a komposztálható zöldhulladékot az Oroszlányi Környezetgazdálkodási Nonprofit Zrt..

A levágott füvet, leveleket és egyéb lágyszárú növényeket megfelelő teherbírású zsákban, illetve maximum 70 cm hosszú, és 50 cm átmérőjű kötegekben összekötve, maximum 0,5 m3 mennyiségben viszik el az ingatlan elől, a nem megfelelő méretű és mennyiségű rendezetlenül kihelyezett ágnyesedéket viszont nem fogják elvinni! Az ingyenes szolgáltatást november 20-án a falusi és borbálai területen vehetik igénybe a település lakói.

A meghirdetett gyűjtési napokon kívül a kommunális hulladékszállítás napján is elviszik a zöldhulladékot, amennyiben az a cég emblémájával ellátott többlethulladékos zsákban van kirakva, amit külön meg kell vásárolni. A 120 literes, Vertikál jelzésű zsák ára bruttó 363 Ft /db, és az Oroszlányi Környezetgazdálkodási Nonprofit Zrt. telephelyén kapható (Oroszlány, Táncsics M.u.59.).

A társaság kéri, hogy a komposztálható hulladékot úgy helyezze ki, hogy az a közterületet ne szennyezze! A zsákban kihelyezett zöldhulladék közé kommunális hulladék NEM kerülhet.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek