Sport
2017. szeptember 25.

Bravúr a rangadón

A 21 pontig jutó Burai Róbert vezérletével idegenben győzte le a Bp. Honvéd gárdáját az OSE Lions kosárlabdacsapata az NB I. B szombati játéknapján.

A mérkőzés előzetesen a „forduló rangadója” elnevezést érdemelte ki a szakemberektől, és erre a megállapításra nem is cáfolt rá a két csapat: pontokban gazdag találkozót játszottak egymással, az oroszlányiak pedig biztosan kerekedtek ellenfelük fölé.

A vendégeknél bemutatkozott a hét elején a csapathoz érkezett amerikai center, Thomas Spagnolo, aki az előző idényt a grúz első osztályban kosarazta végig, nem is rosszul: a liga All Star-csapatába is bekerült. A Honvéd ellen csapata legjobbjai közé tartozott, de az oroszlányi Oroszlánok szekerét a 21 pontos Burai Róbert húzta leginkább.

Vavra András: "Gyenge kezdés után, amit a jövőben ki kell küszöbölnünk, erősre sikerült a folytatás. A második negyedtől már az a csapat volt fenn a pályán, akit ebben a szezonban látni szeretnénk, komoly teljesítmény volt a befejező 30 perc. Gratulálok a csapatnak és köszönjük szurkolóinknak, hogy ennyien elkísértek minket és ismét megmutatták, mennyire a csapat mögött, mellett állnak."

Budapesti Honvéd SE - OSE Lions 75-90 (22-14, 16-22, 21-35, 16-19)
Helyszín: Budapest (400 néző)
Vezette: Radnóti, Záray, Szilágyi
OSE: Kiss 12/3, Sömenek 9/3, Madár 13/9, Bödör 7, KOVÁCS 11/3
Csere: Zsíros 5/3, Spagnolo 12/3, Schuj -, BURAI 21, Balla -, Bogatin -
Edző: Vavra András
Jók: Kovács, Burai


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek