Hír
2016. november 02.

Több mint másfélszáz bevetés

Tavaly októberben tájékoztatták tevékenységükről városunk önkormányzati tűzoltói a képviselő-testületet, így legutóbbi ülésén ismét napirendi pontként szerepelt beszámolójuk. Az azóta eltelt időszak alatt munkánkat továbbra is alapszabályuk szerint, valamint a vonatkozó jogszabályokat figyelembe véve végezték.

Szakmai munkájuk ellenőrzését a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Tatabánya Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság végezte, és az ellenőrzések garantálják magas szintű felkészültségüket.

Az elmúlt egy évben 166 alkalommal kaptak riasztást. 97 tűzesethez és 69 műszaki mentéshez vonultak, s a város mellett Kecskéden, Pusztavámon, Dadon, Kömlődön, Környén és Bokodon is segítettek.

Az elmúlt évek kiemelkedően legnagyobb beavatkozása a Vértesi Erőmű ZRt. telephelyén idén szeptemberben bekövetkezett SRF tűz volt. A lánglovagok összesen 52 órán keresztül voltak bevetésen, mely során a váltás biztosítására be kellett rendelni a szabadnapos állomány egy részét is – áll a beszámolóban, amit teljes terjedelmében itt olvashat.



Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek