Kék hírek
2016. July 22.

Ál-vízműves bukkant fel

Az elmúlt napokban ismételten felbukkant két személy Tatabányán és környékén, akik vízműveseknek adták ki magukat és vízmérő ellenőrzésre, leolvasásra hivatkozva akartak bejutni az ingatlanokba.

A Tatabányai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki magát a Vízmű dolgozójának kiadva bement egy 88 éves tatabányai asszony lakásába, majd a sértett figyelmét elterelve eltulajdonította készpénzét.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság ismételten és nyomatékosan felhívja a lakosság figyelmét, hogy az udvarra vagy a lakásba csak a Vízmű által rendszeresített fényképes, sorszámmal ellátott, a személyazonosító igazolvánnyal együtt érvényes igazolvánnyal rendelkező szakembereket engedjenek be.

A rendőrség a hasonló bűncselekmények megelőzése érdekében kéri az egyedül élő időseket, hogy, ha szándékukban áll egy magát hivatalos személynek vagy szolgáltató alkalmazottjának kiadó idegen beengedése a lakásukba, kérjenek meg egy szomszédot, legyen jelen a látogatás alatt és ezzel egy időben tájékoztassák a rendőrséget is az ingyenesen hívható 107-es,112-es telefonszámon.

KEM-RFK


Elérhetőségeink
 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek