Hír
2016. július 14.

Nem úgy sepernek, mint eddig

Július elseje óta a megye megye minden településén a katasztrófavédelem végzi a kéményseprőipari közfeladatot a lakosság körében.

A katasztrófavédelem kéményseprőipari szerve országosan, az egységes kiszolgálás érdekében központi ügyfélszolgálati rendszerben tájékoztatja és segíti az ügyfeleket. Az ellátás zavartalansága érdekében a központ munkáját a Megyei Ellátási Csoportok támogatják, amelyek elsődleges feladata az ellátási területhez kapcsolódó sormunka és a soron kívüli kéményseprőipari feladatok munkaszervezése.

Általános tájékoztatásért látogasson el a www.kemenysepres.katasztrofavedelem.hu weboldalra, vagy tárcsázza az 1818 ingyenesen hívható központi telefonszám 9.1.6-os menüpontját.Ügyeit írásban a honlap ügyfélszolgálati oldalán az Ügyintézés pontból indítva a nap 24 órájában, vagy e-mailben a kemenysepro.ugyfelszolgalat@katved.gov.hu címre küldve, vagy postai úton a 1903 Budapest, Pf.: 314. címre küldve intézheti.

Telefonon a 1818-as kormányzati ügyfélvonal 9.1. menüpontjában, a kiválasztott feladat alszámán jelentkező ügyintéző, vagy személyesen – ügyfélfogadási időben – a megyei ellátási csoport munkatársai állnak rendelkezésére. Az ügyfélfogadási idő országosan hétfő: 8-20, kedd - péntek: 8-14 óráig működik.

A Komárom-Esztergom Megyei Ellátási Csoport címe: 2900 Komárom, Tűzoltó utca 1.

-katasztrófavédelem-


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek