Hír
2016. május 06.

Megújultunk!

Érdekeset, fontosat látott? Olyan története, információja van, amit másokkal is szívesen megosztana? Küldje el nekünk, a legjobbakat egy külön rovatban honlapunkon is közzétesszük! Az interaktív funkció mellett számos újdonság fogadja a látogatót az oroszlany.hu portálon az elmúlt fél év fejlesztéseinek köszönhetően.

Az oldal megjelenítése mobiltelefonra, táblagépre és több asztali felbontására is optimalizálva lett. Mobil nézetnél kiemelt figyelmet kapott a népszerű kategóriák gyors elérhetősége, valamint itt is elérhető az azonnali interaktív üzenetküldés lehetősége! Közkívánatra a fejléc információi közé bekerült a névnap valamint az aktuális hőmérséklet jelzése. Lefelé görgetésnél a fejléc rögzül az oldal tetején így a keresés funkció is folyamatosan elérhető a jobb oldali ikonsoron.

Büszkék vagyunk városunkra és szeretnénk, ha azt mások is megismernénk, ezért a fejlécben a város, valamint a környék nevezetességei láthatóak, amely ablak tartalma a későbbiekben a kiemelt cikkek és ajánlók területe is lesz.

Logikusabbá vált a menürendszer. A pályázatok és közbeszerzések külön menüpontot kapott, melyben a részletes kapcsolódó dokumentumokkal együtt egy helyen érhető el minden anyag. Minden cikk bevezetőjében a bal alsó sarokban jelezzük, hogy a cikk az adott pillanathoz képest mikor került publikálásra az oldalon. Így gyorsabban átlátható az oldal időszerűsége. A közösségi megosztás lehetősége a teljes cikk megnyitását követően természetesen továbbra is elérhető, sőt még inkább kiemelésre került.

Az egyedi fejlesztésű oldal nem utolsó sorban egy komoly keresőoptimalizálást is kapott, így a Google keresőben már releváns találatokat ad a felhasználók felé. A lekapcsolt régi honlapról áttöltésre kerültek a korábbi évek fontosabb anyagai, aminek következtében azok is kereshetővé váltak. A fejlesztő csapat munkájának köszönhetően az adminisztratív felület is számos újdonságot kapott.

Az elmúlt bő fél évben 180-200 kisebb-nagyobb módosítást hajtottunk végre az oldalon, de a fejlesztés itt nem áll meg. Ezt követően is folyamatosan dolgozni fogunk rajta, hogy az Önök számára hiteles, friss és a mindennapokban használható felület legyen az oroszlany.hu. Továbbra is várjuk véleményüket, javaslataikat!

Ismerkedjen meg az oroszlany.hu új lehetőségeivel! Kattintson rá most!


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek