Kék hírek
2016. április 06.

Közlekedik a Család

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság idén is meghirdette a „Közlekedik a Család” elnevezésű közlekedésbiztonsági vetélkedősorozatot.

A Komárom-Esztergom megyei vetélkedő, 2016. április 23-án (szombaton) 9 óra és 14 óra közötti időben Tatabányán, a Győri úti Skoda Szalon területén kerül megrendezésre. A közlekedésbiztonsági versenyre, a vetélkedő ideje alatt is jelentkezhetnek a családok, akik egy 6-17 év közötti gyermeket nevelnek és legalább az egyik szülő „B” kategóriára érvényes vezetői engedéllyel rendelkezik.

A család tagjai két KRESZ tesztlapot töltenek, majd a szülők egyike a gépjárművel vezetéstechnikai pályán teljesíti a feladatokat, párja elsősegélynyújtó alapismereteiről ad számot. Közben a gyermek és a szülők egyike ügyességi pályán kerékpározik, valamint a kétkerekű kötelező felszereléseivel kapcsolatos feladatot teljesíti.

A családok regisztrációja és versenyeztetése folyamatosan történik.

Az első három helyezett család értékes díjakat vehet át. A győztes család képviseli megyénket a 2016. június 18-19-én, az országos döntőn. Az országos verseny fődíja egy Skoda Rapid Spaceback típusú személygépkocsi, de valamennyi család értékes nyereménnyel térhet haza.

Az érdeklődők jelentkezhetnek elektronikus úton, a www.kozlekedikacsalad.hu internetes portálon vagy személyesen, a vetélkedő napján, a területi verseny helyszínén.

KEM-RFK


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek