Mozaik
2016. február 21.

Vállalkozói regiszter

Oroszlány Város Önkormányzata egy átfogó, minősített vállalkozói adatbázist kíván létrehozni, amellyel az Oroszlányban található vállalkozások/vállalkozók megismerését, megtalálását szeretné elősegíteni.

Tisztelt Ügyvezető! Tisztelt Vállalkozó!

Oroszlányban több, mint 800 aktív vállalkozás működik.

Oroszlány Város Önkormányzata egy átfogó, minősített vállalkozói adatbázist kíván létrehozni, amellyel az Oroszlányban található vállalkozások megismerését, megtalálását szeretné elősegíteni. Korábban rendelkezésre álltak az egységes telefonkönyvek, amelyekben az adott településen lévő minden vállalkozás elérhetősége megtalálható volt. Mára, a változatos mobilszolgáltatók, továbbá az Internet megjelenésével ezek a telefonkönyvek eltűntek, és bár a fórumok kiszélesedtek, ezzel együtt az egységes szerkezetbe foglalt regiszterek hiányoznak. A kívánt személyek/vállalkozások elérhetőségének fellelése nehézkesebbé vált.

Bár az Internet sokak számára elérhető, azonban nem áll minden vállalkozásnak módjában saját honlap létrehozása vagy adott portálon hirdetését megjelentetni, esetleg a tevékenység jellege nem feltétlenül kívánja meg weboldal létrehozását. Valós azonban az a trend, hogy a városunkban letelepült vállalkozások, magánszemélyek, valamint az Önkormányzat is szívesebben költ helyben. A helyi vállalkozások könnyebb megtalálásában kíván közreműködni a Város megbízásából a Varikont Szolgáltató Kft.

Kihasználva az Internet nyújtotta előnyöket az Önkormányzat a www.oroszlanypark.hu oldalon kíván elérhetővé tenni egy keresővel ellátott címlistát. A listában kizárólag valós tevékenységet végző, rendezett hátterű vállalkozások megjelenését tesszük lehetővé. A lista negyedévente kerül frissítésre. Az adatbázisban való megjelenés ingyenes! Visszajelzését a fenti honlapon található nyilatkozat kitöltésével szíveskedjen megküldeni 2016. március 15.-ig.

Kérjük, járuljon hozzá a fenti adatok megjelentetéséhez, hogy minél többen ismerhessék meg Önt és vállalkozását!

Lazók Zoltán
polgármester


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek