Sport
2015. december 17.

Újra kupadöntős a kétszeres Magyar Kupa ezüstérmes

Négy zsinórgyőzelemmel érkezett Oroszlányba a Honvéd, tehát igencsak fel kellett kötni ellenük azt a bizonyos fehérneműt.

Ennek megfelelően kezdtek az oroszlánok: férfias, kemény volt a védekezés, támadásban is jól ment a labda és határozottak voltak a befejezések. Egyből időt is kértek a vendégek a 9:0-ás kezdés után, ám nem ennek, hanem egy-két egyéni erőlködésnek köszönhetően gyorsan elapadt az előny.

Hamar sikerült rendezni a sorokat, és egészen a harmadik negyed végéig különösebb ellenállás nélkül játszhatott az OSE úgy is, hogy ekkorra már mind a 12 játékos parkettre lépett (36 pontos különbséget mutatott az eredményjelző).

Aztán a negyedik negyedben minden mindegy alapon elkezdett erősen a fault-határon játszani az ellenfél, ami sokszor megtorlatlan maradt, emiatt a hazaiak túl sokat foglalkoztak a játékvezetőkkel, amit ők nem is hagytak "szó nélkül". Másrészt, ekkor már szinte az összes pályára lépő túlzottan akart bizonyítani, ami sajnos a csapatjáték rovására ment, védekezésben is apadt a koncentráció.

Összességében sima mérkőzés volt, ám ebből is van mit tanulni, minden pozitívumával együtt. Irány a négyes döntő január elején!

Vavra András: „Örülök, hogy kellően komolyan vettük a meccset és mindenkinek lehetőséget tudtam adni, volt, aki tudott is élni vele. Sokkal kevesebbet kell a játékvezetéssel foglalkoznunk, legyen az bármilyen, ez nem visz előre a célunk felé! Vasárnap egy nagyon nehéz, harcos mérkőzésre számítok. Csalóka a fehérváriak tabellán elfoglalt helye, legutóbb a Vasas is csak egy szoros végjátékban tudott ott nyerni. Gratulálok a csapatnak a Kupa legjobb négybe jutásához!”

OSE Lions-Budapesti Honvéd 82-62 (23 - 13, 24 – 8, 21 - 12, 14 - 29)
Helyszín: Oroszlány (200 néző)
Vezette: Boros, Kulcsár, Surányi
OSE: Wehner 9, Tanács 9/3, Vujovic 12, Kiss 19/3, Burai 4,
Csere: Hadnagy -, Gorzsás 11/3, Ughy 2, Bocsárdi 4, Keller, Zrínyi, Lakosa 12
Edző: Vavra András
Jók: Kiss

kar-ma photo


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek