Hír
2015. november 02.

Befejeződött az első ütem

Befejeződtek az ipari parki üzemek jelentős részét kiszolgáló Mindszenti úti szennyvíz csatorna rekonstrukció mélyépítési munkái, melyek célja a térség zökkenőmentes szennyvízelvezetésének biztosítása.

A munkálatok során felbontott útszakasz ideiglenes helyreállítása is megtörtént, a végleges helyreállításra 2016. április 30-ig kerül majd sor. Ennek oka, hogy tekintettel a teljes útpálya igen rossz állapotára, az önkormányzat nemcsak a felbontott rész, hanem az érintett útszakasz teljes felújításáról döntött.

Az átmeneti időszakban a csatorna rekonstrukciót végző Létesítményeket Üzemeltető Nonprofit Kft. gondoskodik az ideiglenesen helyreállított terület folyamatos karbantartásáról.

Ugyanakkor a balesetek elkerülése érdekében Oroszlány Város Önkormányzata és a Létesítményeket Üzemeltető Nonprofit Kft. arra kéri az arra közlekedőket, hogy az út teljes felújításáig szíveskedjenek a 30 km/h-s sebességkorlátozást betartani. A felmerülő kellemetlenségekért elnézést kérnek, és bíznak abban, hogy a felújított útszakasz kárpótol majd mindenkit az átmeneti bosszúságokért.


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek