Kék hírek
2015. szeptember 25.

Oroszlányi tolvaj

Gyanúsítotti kihallgatásán beismerte tettét K. Zs. Á., akit 2015. szeptember 24-én lopáson ért egy oroszlányi üzlet pénztárosa. A 36 éves oroszlányi férfit a járőrök fogták el, miután az üzletből otthonába menekült. A rendőrök a dolgozók által adott személyleírás alapján találták meg.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint K. Zs. Á., 2015. szeptember 24-én 16 óra körüli időben sétált be az üzletbe. Egy doboz sört kért az eladótól, amelyet kifizetett, majd további 10 dobozt akart vásárolni, amelyet a hűtőből kért ki. Amíg a dolgozó a raktárba sietett, a gyanúsított benyúlt a nyitott kasszába és kivette az abban talált pénzt. A kasszás észlelte a lopást, de hiába kérte vissza a bevételt, a férfi gyorsan továbbállt.

Előállítását követően a nyomozók K. Zs. Á.-val szemben kábítószer-gyorstesztet alkalmaztak, amelynek pozitív lett az eredménye. Erről és a bűncselekmény elkövetéséről részletes beismerő vallomást tett a gyanúsított, akit az Oroszlányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett.

-KEM RFK-


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek