Hír
2015. március 18.

Ál-vízművesek dolgoznak a megyében

Az elmúlt napokban ismét felbukkantak olyan emberek, akik az ÉDV Zrt.-re hivatkozva próbáltak bejutni több otthonba. Azt hazudták, hogy a csatornahálózat tisztítására, valamint benőtt gyökérzet eltávolítására van megbízásuk.

Az Északdunántúli Vízmű Zrt. ismételten és nyomatékosan felhívja fogyasztói figyelmét, hogy a lakásba csak a Vízmű által rendszeresített fényképes, sorszámmal ellátott, a személyazonosító igazolvánnyal együtt érvényes igazolvánnyal rendelkező szakembereket engedjenek be.

A vízmérő leolvasások időpontját egységes, emblémával ellátott értesítőn helyezik ki a tömblakások bejárati ajtajára, amelyről minden esetben értesülhetnek az érintettek. A vízmérő soron kívüli ellenőrzését belső nyomtatványokkal és jegyzőkönyvekkel rendelkező kollégáik végzik. A lakásban történő eseti vízmintavételt csak a fogyasztó megrendelésére, vele egyeztetett időpontban lehet elvégezni, ahogyan a belső csatornahálózat tisztítását is.

Kérik tehát, hogy minden esetben győződjenek meg az ilyen munkák elvégzésére hivatkozó személyek azonosságáról. Az ingyenesen hívható 112-es segélyhívószámon tett bejelentések alapján a rendőrség azonnal intézkedni tud a hasonló esetek felderítésében.

- forrás-kemma.hu -


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek