Ünnep
2019. október 31.

Halottainkra emlékezünk

Nyolcszázharmincötben a római katolikus egyház november 1-jét mindenszentek ünnepének nevezte ki. Később november 2-át is szent nappá, a halottak napjává nyilvánította.

Kék hírek
2019. október 31.

Legyen körültekintő

A rendőrök országszerte segítik a biztonságos közlekedést a közutakon, illetve a temetők környékén, valamint a polgárőrökkel közös járőrszolgálatot látnak el a jogsértések megelőzése érdekében.

Közélet
2019. október 29.

Tiszteletadás a majki sírkertben

Az elmúlt évekhez hasonlóan, Halottak napja közeledtével megemlékezést szervezett az oroszlányi Rákóczi Szövetség hétfőn a majki, Madár-hegyi temetőben található katonasíroknál. A megjelenteket - köztük Lazók Zoltán polgármestert, Szabó Mihály alpolgármestert és Nagy Miklóst, a Vitézi Rend Komárom-Esztergom megyei székkapitányát - Nagy Roland, a civil szervezet elnökségi tagja köszöntötte.

Önkormányzat
2019. október 29.

A roma képviselők is megkezdték a munkát

Megtartotta alakuló ülését az Oroszlányi Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete. Öt fő nemzetiségi települési képviselőt választottak az arra jogosultak október 13-án, az önkormányzati választások alkalmával.

Önkormányzat
2019. október 29.

Megkezdték a munkát a szlovákok

Ünnepélyes keretek között kezdte meg munkáját a hétfői alakuló ülésén az újonnan megválasztott szlovák önkormányzat. Az ülésen Rajnai Gábor alpolgármester mellett ott volt File Beáta jegyző és Molnár Miléna aljegyző is.

Hír
2019. október 28.

Tűz helyett emlékezés

Október végén és november első napjaiban sokszor riasztják a tűzoltókat kegyeleti mécsesek vagy gyertyák okozta tüzekhez.

Egészség
2019. október 28.

Jön az influenzaszezon

Az influenzaszezon a téli hónapokra esik, a hideg, nedves levegőn ugyanis a kórokozók jól érzik magukat, hatékonyan terjednek, miközben az alacsony hőmérséklet rontja a nyálkahártyák teljesítményét.

Sport
2019. október 28.

Műegyetem Kupa

Likerecz Attila és Bagócs János versenyzői az OVSEE színeiben 5 indulóval vettek részt a Műegyetem Kupán, és 5 első helyezéssel zárták a súlyemelőviadalt a hétvégén.

Hír
2019. október 28.

Sikeres projekt

Oroszlány Város Önkormányzata 88.465.000 Ft vissza nem térítendő támogatás felhasználásával valósította meg az EFOP-2.2.3-17-2017-00039 azonosító számú, Az Önkormányzati Szociális Szolgálat Családok Átmeneti Otthona épületének fejlesztése című projektet 2018. február 6. és 2019. október 27. között.


Találatok száma: 53db

Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek