Oroszlányért Alapítvány

Hírek

Az Oroszlányért Alapítvány kuratóriuma MUNKAERŐPIACI FÓRUMRA várja a városi cégek vezetőit és képzésért felelős kollégáit, ahol, a helyi vállalkozások tapasztalatiról, képzési igényeiről tartanak véleménycserét.

A fórum helye és ideje:
2022. május 24, kedd 8.00-10.00, a Krajnyik Akác András Sportcsarnok konferenciaterme.

A részvétel a fórumon ingyenes, de segít a szervezésben, ha az alábbi linkre kattintva regisztrálják részvételi szándékukat: https://forms.gle/Lq6DDFvWw9DuiqRPA

A regisztrációt követően az űrlap tartalmaz még néhány kérdést a céges képzési igényekről, kérjük ezt is válaszolja meg!

Amennyiben a rendezvényen nem tud részt venni, a regisztrációs kérdéseket kihagyva, a kérdéseket kérem, hogy akkor is válaszolja meg!

Az Alapítvány

Az „Oroszlányért Alapítvány” létrehozásáról Oroszlány Város képviselő-testülete döntött 48/2022. (III.31.) és 51/2022 (IV.28.) Kt. határozatával.

A alapítvány célja, hogy a város önkormányzatával, társadalmi és politikai szervezeteivel, a környező vállalatokkal és vállalkozókkal, valamint a civil közösségekkel együttműködve segítse Oroszlány város oktatási, egészségügyi, közművelődési és sport tevékenységének ellátását, a város környezetének védelmét, a városi identitás erősítését, civil közösségek bevonását a városi döntéshozatalba, valamint a helyi vállalatok és vállalkozók bevonását a gazdasági programok tervezésébe és a városi feladatok finanszírozásába.

Az alapítvány kiemelt feladata a helyi oktatási igények kielégítése, felnőttképzések, tanfolyamok és felsőoktatási képzések szervezése egyrészt a vállalkozások humánforrás igényeinek kielégítése, másrészt a foglalkoztatás biztosítása érdekében.

Az alapítvány nyilvántartásba vétele jelenleg folyamatban van.

Kuratórium

A kuratórium tagjai:

 • dr. Deés Szilvia (a kuratórium elnöke)
 • Kapitány Róbert
 • Torma Brigitta
 • Nagy Anita
 • Vasi Melinda

Kapcsolatfelvétel: dees.szilvia@oroszlany.hu címen.

Évforduló
2024. February 29.

Ritka Betegségek Világnapja

Idén huszonkilenc napos a február, ami csak minden negyedik évben fordul elő, éppen ezért választották a szakemberek február utolsó napját a Ritka Betegségek Világnapjának, hiszen így négyévente egy valóban ritka napon lehet felhívni a figyelmet ezekre a szindrómákra, és a ritka betegségekkel élők problémáira.

Önkormányzat
2024. February 29.

Pályázati egyeztetés

Lazók Zoltán polgármester, valamint az önkormányzat pályázati referensei egy idei, új projektről egyeztettek február 28-án Bara Zoltánnal, a Pons Danubii Társulás szakmai vezetőjével.

Önkormányzat
2024. February 28.

Szlovák testületi ülés

Oroszlányi Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat február 28-án tartotta meg munkaterv szerinti ülését a Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermében.

Hír
2024. February 28.

Gyermekvédelmi tanácskozás

Az oroszlányi Önkormányzati Szociális Szolgálaton belül működő Család- és Gyermekjóléti Szolgálat február 27-én gyermekvédelmi tanácskozást szervezett a Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermében.

Mozaik
2024. February 26.

Üzemszünet értesítő

Az E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. értesíti a lakosságot, hogy 2024. március 11-én, 8:00 és 15:30 óra között karbantartási munkák miatt áramszünet lesz a Tüzép garázssor egész területén!

Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek