Oroszlányért Alapítvány

Hírek

Az Oroszlányért Alapítvány kuratóriuma MUNKAERŐPIACI FÓRUMRA várja a városi cégek vezetőit és képzésért felelős kollégáit, ahol, a helyi vállalkozások tapasztalatiról, képzési igényeiről tartanak véleménycserét.

A fórum helye és ideje:
2022. május 24, kedd 8.00-10.00, a Krajnyik Akác András Sportcsarnok konferenciaterme.

A részvétel a fórumon ingyenes, de segít a szervezésben, ha az alábbi linkre kattintva regisztrálják részvételi szándékukat: https://forms.gle/Lq6DDFvWw9DuiqRPA

A regisztrációt követően az űrlap tartalmaz még néhány kérdést a céges képzési igényekről, kérjük ezt is válaszolja meg!

Amennyiben a rendezvényen nem tud részt venni, a regisztrációs kérdéseket kihagyva, a kérdéseket kérem, hogy akkor is válaszolja meg!

Az Alapítvány

Az „Oroszlányért Alapítvány” létrehozásáról Oroszlány Város képviselő-testülete döntött 48/2022. (III.31.) és 51/2022 (IV.28.) Kt. határozatával.

A alapítvány célja, hogy a város önkormányzatával, társadalmi és politikai szervezeteivel, a környező vállalatokkal és vállalkozókkal, valamint a civil közösségekkel együttműködve segítse Oroszlány város oktatási, egészségügyi, közművelődési és sport tevékenységének ellátását, a város környezetének védelmét, a városi identitás erősítését, civil közösségek bevonását a városi döntéshozatalba, valamint a helyi vállalatok és vállalkozók bevonását a gazdasági programok tervezésébe és a városi feladatok finanszírozásába.

Az alapítvány kiemelt feladata a helyi oktatási igények kielégítése, felnőttképzések, tanfolyamok és felsőoktatási képzések szervezése egyrészt a vállalkozások humánforrás igényeinek kielégítése, másrészt a foglalkoztatás biztosítása érdekében.

Az alapítvány nyilvántartásba vétele jelenleg folyamatban van.

Kuratórium

A kuratórium tagjai:

 • dr. Deés Szilvia (a kuratórium elnöke)
 • Kapitány Róbert
 • Torma Brigitta
 • Nagy Anita
 • Vasi Melinda

Kapcsolatfelvétel: dees.szilvia@oroszlany.hu címen.

Önkormányzat
2023. March 21.

Öt jelölt indul

Hétfőn délután ismét összeült Oroszlány Város Helyi Választási Bizottsága.

Hír
2023. March 21.

Megújult a borbálai játszótér

Március 20-ától ismét birtokba vehették kicsik és nagyok a megszépült borbálai játszóteret, amelynek fejlesztése a „Lakhatási feltételek és a környezet állapotának javítása Oroszlányban” című projekt keretében valósult meg, több más fejlesztéssel együtt.

Hír
2023. March 19.

Borverseny

Idén 10. alkalommal szervezte meg hagyományos borversenyét a Falu- Hagyományőrző és Kulturális Egyesület szombaton délután a II. Rákóczi Ferenc Klubban.

Sport
2023. March 19.

Remek darts eredmény

A Városkapu Presszó Darts Klub csapata szombaton vidéken játszott, a Főnix Darts Klub Tát SE ellen.

Hír
2023. March 18.

Sándor, József, Benedek

Sándor, József, Benedek, zsákban hozzák a meleget - talán sokan ma is ismerik a mondókát. A néphit úgy tartja, hogy Sándor, József és Benedek napja vet véget a fagyos télnek, és ekkor veszi kezdetét a várva várt, termékeny tavasz.

Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek