Sport
2023. February 06.

Döntse el Ön, ki legyen az Év sportolója!

Komárom-Esztergom vármegye bővelkedik kiváló csapatokban és kitűnő sportemberekben, akiknek számos örömteli pillanatot köszönhettünk az elmúlt évben is.

Hír
2023. February 06.

Nyakunkon a farsang

A farsangról legtöbbünknek az álarcosbál és az ízletes, illatozó szalagos fánk jut az eszébe. Esetleg a velencei karnevál és a mohácsi busójárás fergeteges hangulata vagy éppen a jelmezkészítés a gyerek osztályfarsangjára. De mégis, mióta ünnepeljük a farsangot és meddig tart tulajdonképpen ez az időszak? Milyen élő és mára a feledés homályába merült szokásai, hagyományai vannak?

Hír
2023. February 06.

Oroszlányt sem kímélte a szélvihar

Szombaton délután 16 óráig 12-szer vonultak az Oroszlányi Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság tagjai kidőlt fákhoz, megrongálódott tetőszerkezetekhez a viharos erejű szél miatt.

2023. February 05.

A zenéből születő tánc

A fenti címet kapta az „Én Zeném” rendezvénysorozat újabb előadása február 3-án az Oroszlányi Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár szervezésében.

Hír
2023. February 05.

Módosul a vasúti menetrend

A MÁV-START Zrt. tájékoztatja az utasokat, hogy 2023. február 18-tól 2023. február 19-ig és 2023. február 25-én a Budapest-Déli pályaudvar—Budapest-Kelenföld állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a Tatabánya—Oroszlány vasútvonalon a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek