Hír
2024. április 02.

Új késő esti vonatpár közlekedik Tatabánya és Oroszlány között, budapesti csatlakozásokkal

2024. április 7-től lép életbe a MÁV-Start Zrt. 2024. évi vasúti menetrendjének 1. sz. módosítása.

Ettől az időponttól új vonat közlekedik Tatabányáról 22 óra 42 percekor Oroszlányba, ami Tatabányán csatlakozik a Budapest-Keleti pályaudvarról 21 óra 40 perckor induló (és Budapest-Kelenföldről 21 óra 56 perckor továbbinduló) gyorsított személyvonathoz, így Budapestről és Tatabányáról is segíti Oroszlány késő esti elérését. A vonat visszafelé 23 óra 12 perckor indul Oroszlányból, és Tatabányán csatlakozik a 23 óra 38 perckor Budapest-Déli pályaudvar felé induló személyvonathoz.

A Déli pályaudvarnál végzett vágányzári munkák miatt április 14-ig az S12-es vonatok fővárosi végállomása ideiglenesen Budapest-Kelenföldre kerül át, kivéve az Oroszlányból 6:35-kor, valamint a Déli pályaudvarról 16:55-kor és 17:55-kor induló járatokat (4427, 4436, 4446), amelyek ezen időszak alatt is a teljes útvonalukon közlekednek.

Menetrendi kereső és internetes menetjegy-és bérletváltási lehetőség az alábbi internetcímen érhető el: https://jegy.mav.hu/

Oroszlány állomáson korlátozott nyitvatartással vasúti menetjegypénztár, továbbá folyamatosan jegykiadó automata üzemel. Az állomási pénztár aktuális nyitvatartása megtekinthető az alábbi címen: https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/vasutallomas/oroszlany

A vonatok Tatabánya-Oroszlány között vármegyebérlettel, Budapest-Oroszlány között országbérlettel is igénybe vehetők, amelyek az állomás pénztárában és a jegykiadó automatából is megvásárolhatóak (https://www.mav-hev.hu/hu/varmegye-es-orszagberlet-vasarlasa-mav-start-automatainal).

A 12-es számú Tatabánya-Oroszlány vasútvonal 2024. április 7-től érvényes menetrendjét a csatlakozások feltüntetésével a mellékelt táblázatok tartalmazzák.



Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek