Önkormányzat
2024. március 08.

Rendkívüli ülés

Lazók Zoltán polgármester kezdeményezésére március 7-én rendkívüli ülést tartott Oroszlány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete.

Az ülés megkezdése előtt a polgármester tájékoztatta a képviselő-testület tagjait és az ülést figyelemmel kísérőket, hogy dr. Gánics József rendőr alezredes március 1. napjától új feladatot kapott, és már a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányságon dolgozik.

Dr. Gánics József 1997. július 1-én kezdte pályafutását járőrként az Oroszlányi Rendőrkapitányságon. 1999. évben átkerült a Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályára, mint nyomozó. 2001. október 1-től a Tatai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán volt nyomozó. 2005. január 1-én nevezték ki az Oroszlányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályvezetőjének.

A városért végzett, több évtizedes, mindig együttműködő és segítő közszolgálati munkáját Lazók Zoltán ajándékkal köszönte meg.

Ezt követően három napirend került elfogadásra, melyek közül kettőt nyílt ülésen, egyet zárt ajtók mögött tárgyaltak.

Elsőként elfogadták az Oroszlányi Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság pénzügyi és szakmai beszámolóját a 2023. évi támogatások felhasználásáról, majd jóváhagyták a 2024. évre előirányzott támogatási szerződést.

A második napirendben támogatták az önkormányzati lakások bérbevételére irányuló pályázati felhívás kiírását. Végül zárt ülésen városi kitüntetési javaslatokról döntöttek a képviselők.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek