Hír
2024. március 07.

Tisztelet a hölgyeknek

Az idén 70 éves Oroszlány ünnepi műsorral köszöntötte nőnap alkalmából a város hölgylakóit.

Oroszlány Város Önkormányzata, valamint a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár közös szervezésében megtartott ünnepségen Lazók Zoltán polgármester a következő gondolatokkal köszöntötte a megjelent hölgyeket:

„Jackie Stewart, a híres autóversenyző férfi módjára mondta ki, milyenek is az ünnepeltek, legyenek bármennyi évesek is: A nők olyanok, mint a versenyautók: hallatlanul érzékenyek, nagyon nehéz őket irányítani, de ha egyszer lendületbe jöttek, szinte lefékezhetetlenek”- mondta a városvezető, majd így folytatta.

„Kívánom, hogy minden napjukat aranyozza be valami, amire szívesen gondolnak vissza, amikor este álomra hajtják a fejüket, ami erőt ad a nehezebb, betegesebb napokat is elviselni. Kívánok szerető gyerekeket, vidám unokákat és dédunokákat, egészséges napokat, törődést mindannyiuknak! Őszinte szívvel kívánom, hogy a szeretet, a figyelem ne csupán ezen a napon adassék meg az Önök számára”

A megható beszédet követően „A nő arcai” címmel a DanceReform Showtánc Egyesület ünnepi táncgálájának tapsolhatott a közönség, melyet Molnár Tímea szívbemarkoló felvezető gondolatai tettek még emlékezetesebbé.

Az esemény végén minden jelenlévő hölgyet virággal ajándékoztak meg a szervezők.



Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek