Hír
2024. február 10.

Könyves Farsang

Farsang idején nem maradhat jelmezes farsangi mulatság nélkül a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár gyermekkönyvtárának lelkes csapata. 2001 óta minden évben sor kerül a Könyves Farsangra, amit az idén február 9-én délután tartottak az intézmény kamaratermében.

A rendezvényt a Cirill Táncstúdió nyitotta meg, majd ezt követte a jelmezek bemutatása. A közel 40 jelmez között volt szuperhős, hercegnő, Mancs őrjárat, Thor, spanyol táncosnő, chips, csiga, gomba, kalózlány, katica, könyvmoly, pringles.

A folytatásban pedig játék, játék, játék! A gyerekek a játékokon való részvételért számokat kaptak, melyeket azután a zsákbamacska sorsolásán beválthattak. A belépéskor kapott édesség- és italjegyért pedig a büfében üdítőt illetve cukorkát, müzliszeletet kaptak a résztvevők.

A szuper hangulatot csak fokozta Bársony Bianka és csapata, akik egy fergeteges zumba show-val kedveskedtek a gyerekeknek.

A programon készültek álarcok, farsangi rajzok is szép számmal. A jelmezverseny és a Bál szépe választás eredmény hirdetésével folytatódott a délután. A Legötletesebb jelmez a Könyvmoly lett, de díjat nyert a pringles, a kis csiga és anyukája a gomba, illetve különdíjat kapott a katica, a kalózlány és Thor jelmez is.

A Bál szépe az idén a három éves kis királylány lett.

A rendezvény hatalmas tánccal, zenével ért véget.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek