Sport
2023. november 07.

Minden versenyző aranyérmet kapott

November 4-én területi minősítő súlyemelő versenyt rendezett az OVSK, óriási élményt nyújtva a versenyzőknek és nézőknek egyaránt.

A házigazda egyesület sportolóin kívül, Kisújszállásról, Budapestről, Győrből, valamint Székesfehérvárról is érkeztek versenyzők. A torna újdonsága az volt, hogy minden versenyző arany érmet kapott.

Oroszlány hét nagyon fiatal súlyemelőt indított, négy versenyző először vett részt ilyen rangos megmérettetésen.

Kölyök- lány korcsoportban, a 8-9 évesek között a két testvér, Vadász Krisztina és Vadász Alexandra ragyogóan helytálltak, egyikük a 32, a másik 36 kg-os súlycsoportban.

Kelemen Vivien lány korcsoportban lépett dobogóra a 10-12 évesek között. Ő sem ijedt meg a versenytől, 90 pontot teljesített.

Serdülő korcsoportban, a 73 kg-os súlycsoportban indult Krasznai Levente. 13 évesen 30 kg-ot szakított és 45 kg-ot lökött, Ő is nagyon szépen mutatkozott be.

Németh Rudolf fiú korcsoportban a10-12 évesek között, szokásához híven ragyogóan szerepelt a 67 kg-os súlycsoportban. 30 kg-ot szakított és 40 kg-ot lökött.

Serdülő 73 kg-os súlycsoportban indult Végh Koppány, aki 9 kg-mal megjavította a saját rekordját, mellyel a serdülő OB-n első helyezést szerezhetett volna. Most 38 kg-ot szakított és 55 kg-ot lökött.

Zolnai Rajmund serdülő bajnokunk a 40 kg-osok között 41 kg-ot szakított és 53 kg-ot lökött, mellyel már harmadszor teljesítette a serdülő szintet.

„Ebben az évben ez a verseny fogott meg engem a legjobban, mert a gyerekek kiválóan teljesítettek, a szülők segítségben és drukkolásban pedig nagyon nagyot alkottak. Gratulálok a gyerekeknek, és köszönöm mindenkinek az elvégzett munkát!” - mondta Bagócs János edző.


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek