Intézmény
2023. november 03.

Gazdag programkínálat

Ebben a hónapban is kitűnő rendezvényekkel várja gyermek és felnőtt látogatóit az oroszlányi Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár.

November 4-én, 10:30 órakor Tompeti és Barátai egy vidám koncerten a régi slágerekkel, és a legújabb dalocskákkal várják a gyerkőcöket.

November 7-én, 19 órától az 50 éves, Szenes Iván Életmű-díjas Apostol együttes születésnapi koncertjére kerül sor a színházteremben.

November 9-én, 17 órakor - a Rákóczi Szövetség szervezésében - „A száműzött irodalmár” címmel tart vetített képes előadást Kozmáné Gombkötő Hajnalka könyvtáros születésének 250. évfordulója alkalmából a magyar felvilágosodás kori irodalom egyik legjelentősebb költőjéről, Csokonai Vitéz Mihályról.

November 10-én, 16 órakor a városban működő civil szervezetek közreműködésével Civil Fórum lesz a 113-as teremben.

Ezzel egy időben kezdődik a Márton-napi Liba – Galiba kicsiknek és nagyoknak, melyet 19 órától mécseses felvonulás zár.

Szintén november 10-én, 17 órakor - A "szabadságról" címmel - Kertész Imre-tablókiállítás megnyitó veszi kezdetét. A tárlatot Kertész Ágnes pedagógus ajánlja az érdeklődők figyelmébe, gordonkán közreműködik Kertész Endre.

November 11-én, 9 és 11:30 óra között „Használt holmik börzéjét” szerveznek az intézmény munkatársai az aulában.

November 14-én, 19 órától a Dumaszínház szervezésében „No para!” címmel, Musimbe Dennis önálló estje szórakoztatja majd a közönséget.

November 18-án, - a Déryné Program keretében – a Turay Ida Színház „Bakancslista” című két felvonásos vígjátékát mutatja be.

November 23-án, 17 órakor a Csevegj velem! sorozat vendége ezúttal Herke Csaba tűzoltó lesz a kiállítóteremben.

November 28-án, 17 órától az „Így írnak Ők….” újabb előadásán Szebenyi István: Elnémított sorsok – Mindenkinek van egy története című könyvbemutatójára kerül sor, melyet Farkas Csaba, a Szülőföld Könyvkiadó vezetője mutat be.

Részletes tájékoztatás az intézmény információjában kérhető, illetve az okszik.hu oldalon olvasható.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek