Kultúra
2023. október 29.

Anyatigrisek

Humorban gazdag színházi este, kitűnő zenékkel átitatott darab várta a közönséget szombaton este az oroszlányi Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár színháztermében.

A Liliom Produkció első saját darabja, az Anyatigrisek című musical előadását zárta szívébe a publikum, melyet Johnny Rodgers, igazi Broadway veterán kiváló zenéi tették még izgalmasabbá.

Az Anyatigrisek tabuk nélkül, rengeteg humorral beszél arról, hogy mit is jelent szülőnek lenni. Nem számít, hogy többgyermekes anyuka, vagy tapasztalatlan kismama vagy, a másfél órás zenés komédia garantáltan jókedvre derít.

A szerző, Sue Fabisch Motherhood the Musical című darabja már több mint tíz éve szórakoztatja külföldön a nézőket. Japántól, Ausztrálián keresztül, Nagy-Britannián át az Amerikai Egyesült Államokig mindenhol sikert arat. Az előadás dalai elnyerték a Radio Disney díját.

A zenés komédia Fekete Linda, Kecskés Tímea, Fehér Adrienn és Cseke Katinka előadásában mutatja be az anyaság küzdelmes hétköznapjait, rengeteg humorral fűszerezve.

A Liliom Produkciót a hazai színházi és filmes életben is ismert színésznő, Tallós Rita hozta létre. Célja, hogy olyan minőségi színházi darabokat vigyenek színpadra, amelyek különböző nézőpontból mutatják be a női lélek rejtelmeit.


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek